17.1.2018 - 31.1.2018 klo 14:00 - 16:30

Tapahtumapaikka: Å-huset, Turun yliopisto


Ero on mullistava asia, etenkin lapsiperheissä. Arjen muutosten ja lasten tarpeiden huomioimiseen on vähän työkaluja, ja riidat ovat mahdollisia. Uuden teknologian tuomat mahdollisuudet voisivat auttaa monia lapsia yhdessä olemassa olevien tukikeinojen kanssa.

Uuden Vanhemmuuden Alku -innovaatiopajassa keksitään digitalisaation mahdollistavia lapsikeskeisiä apuvälineitä eroperheille. Mukaan tarvitaan empaattisia ihmisiä, mobiiliosaajia, yhteiskuntatieteilijöitä,visuaalisia taitajia, sekä kaikki joilla on aiheeseen liittyen hyviä ideoita. Tapahtuman aikana mietitään yhdessä lapsen haasteita eroprosessin aikana, ja ideoidaan digitaalisia ratkaisuja niihin. Vapaamuotoinen ratkaisuesitys voi sisältää ratkaisukuvauksen lisäksi kuvia, videota, prototyyppejä tai muita havainnollistavia esimerkkejä.

Innovaatiopajan aloitustilaisuus on 17.1.2018 klo 14:00 Turun yliopistolla, minkä jälkeen ideoita on mahdollisuus kehittää kahden viikon ajan. Lopetustilaisuudessa 31.1.2018 klo 14:00 ideat esitetään yritykselle, joka on valmis viemään asiaa eteenpäin. Voittajatiimille luvassa 1000€ arvosta lahjakortteja.

Tervetuloa mukaan innovoimaan uusia apuvälineitä eroperheen lapsien tueksi.

Ilmoittaudu mukaan!


Kartta latautuu...