19.3.2018 - 11.4.2018 klo 12:00 - 14:00

Tapahtumapaikka: Åhuset


Turku Space Hack on avointa Copernicus-kaukokartoitusdataa hyödyntävä Hackathon. Kilpailujoukkueet saavat käyttöönsä monipuolista satelliitti- ja paikallissensoridataa mm. ilmastosta, liikenteestä ja maaperästä.

Töiden tueksi kilpailun järjestäjät ja yhteistyökumppanit tarjoavat viikoittain henkilökohtaista mentorointia, jossa joukkueet voivat hyödyntää alan asiantuntijoiden osaamista laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Yhteisenä tavoitteenamme on löytää oivallisia avoimen datan käyttötarkoituksia yhteisöjen hyödynnettäväksi sekä mahdollistamaan uusia yritystoiminnan muotoja.

Töiden tuloksena voi syntyä uusia liiketoimintamalleja, sovelluksia, verkkosivuja, visualisointeja tai muita kaukokartoitusdataa hyödyntäviä konsepteja. Parhaille kilpailijoille on luvassa palkintoja, asiantuntijatukea liikeideoiden jatkokehitykseen sekä mahdollisuuksia pysyvämpään yhteistyöhön sponsoriyritysten kanssa!

Kilpailu esitellään 6.3. osana Turku ICT Weekin Space for Business -tapahtumaa. Varsinainen kilpailu käynnistyy maanantaina 19.3. klo 12.00-14.00 ja päättyy keskiviikkona 11.4.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://opendaas.turkuamk.fi/yleinen/turku-space-hack/


Kartta latautuu...