21.5.2018 - 31.5.2018 klo 14:30 - 16:00

Tapahtumapaikka: Turun yliopisto, Quantum, sali XVIII


Paja toteutetaan innovaatioleirinä, jonka aloitus on maanantaina 21.5. klo 14.30 ja lopetus eli tulosten pitchaus torstaina 31.5. klo 14 (alustavasti). Puolivälissä pajaa on kevyt ohjaustapaaminen, mutta ohjausta tarjotaan koko ajan monissa kanavissa. Ohjauksen ja päätöstilaisuudenkin ajankohdista voidaan vielä sopia osallistujien kesken. Pajan tilaisuudet ovat Turun yliopiston tiloissa Quantumissa, salissa XVIII (3. krs.).

Leiriin toivotaan osallistujia erityisesti IoT:n ja teollisen fysiikan osaajista ja opiskelijoista, mutta myös muut aiheista kiinnostuneet ovat tervetulleita monialaiseen pajaan. Huom! Myös etäosallistuminen on mahdollista. Ilmoittautuminen tarjoiluja varten päättyy 18.5. klo 15, mutta ilmoittautua voi maanantaihin 21.5. saakka tai vaikka paikan päällä.

Innovaatiokilpailussa Sinut haastaa Datasense Oy ja 3DTech Oy. Näihin haasteisiin Sinä etsit ratkaisuja pienissä tiimeissä. Yritysten edustajat avaavat haasteita aloitustilaisuudessa. Saat ohjausta meiltä ja yrityksiltä, ja lopuksi esitätte tuloksenne (pitchaus). Aktiivista läsnäoloa tarvitaan aloitus- ja lopetustilaisuuksissa sekä ohjauspalavereissa kasvotusten tai netin kautta.

Tapahtuman toteuttaa Korkeakoulukumppani, Turun yliopiston tietojärjestelmätiede / Work Informatics ja Kasvunpajat.fi -hanke.

Lisätietoja: Lehtori Antti Tuomisto, antti.tuomisto@utu.fi, 040-7371533

 

Ilmoittaudu mukaan!


Kartta latautuu...