2.2.2018 - 6.3.2018 klo 10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka: Turun kauppakorkeakoulu


SOS! Euroopan perhoskanta on puolittunut viimeisen 25 v. aikana. Nyt tarvitaan uusia ideoita ja konkreettisia tekoja perhostemme suojelemiseksi. Lähde mukaan tekemään ilmiö perhosten omasta keitaasta!

Pölyttäjien suojeluun on herätty laajemmin viime aikoina, ja vihreät eko-trendit yltävät jo liiketoiminnaksi asti. Turkulainen Belightful Design luo ekologista tuoteperhettä luonnonvaraisille eläimille. Perhosten ruokintaan suunniteltu Perhoskeidas on ensimmäinen innovaatio yrityksen valikoimassa.

Nopeaan kansainväliseen kasvuun tähtäävä Belightful tarvitsee nyt heti toteutettavissa olevia ideoita ja tekijöitä luomaan Perhoskeitaasta ilmiön.

  • Miten teemme ekodesign-tuotteistamme kansainvälisen ilmiön? Mitkä elementit ovat avainasemassa ja miten otamme ne haltuun?
  • Miten ja missä viestimme tärkeää ekologista näkökulmaamme kuluttajille?
  • Miten houkuttelemme vaikuttajia ja lähettiläitä omaan verkostoomme? Mitä toimenpiteitä tämä vaatii?
  • Miten voimme aktivoida tuotteen ostaneita kuluttajia kertomaan ilmiöstä eteenpäin (kilpailut, mielipidekyselyt, suosittelut, vertaistukea käyttövinkkeihin, kampanjat ym.)?
  • Miten saamme lisää seuraajia some-kanaviimme ja kävijöitä verkkosivuillemme?
  • Millaista sisältöä (sekä viihteellistä että tietoa lisäävää) voisimme tuottaa seuraajillemme?

Ja ennen kaikkea: miten näitä ideoita käytännössä toteuttaisimme?

Haemme uusia, innostavia ideoita; mutta vain sellaisia, jotka ovat jalkautettavissa konkreettiseksi toiminnaksi alkavan sesongin aikana (maalis-syyskuu 2018).

Muutamille (2-4) innostuneimmille tarjoamme mahdollisuuden viedä valitut suunnitelmat käytännössä eteenpäin kuluvan kevään ja kesän aikana. Yhteistyö voidaan toteuttaa osa-aikaisesti ja/tai projektikohtaisesti. Toteutustyöstä maksetaan korvaus. Osa työstä voidaan toteuttaa viihtyisissä toimitiloissamme Betaniankadulla Turussa.

Tutustu yritykseen:
https://belightfuldesign.com
https://www.facebook.com/belightfuldesign
https://twitter.com/belightfuldsn
https://www.instagram.com/belightfuldesign

Nelonen, RUUTU; Leijonan Luola:

Tehdään yhdessä perhosilmiö!

Mukaan tarvitaan myynnin ja markkinoinnin tuntijoita, ekologian ja biodiversiteetin tietäjiä, yhteiskunnallisesti kriittisiä ajattelijoita, tuotteistajia, palvelumuotoililjoita, tiimin fasilitaattoreita ja mielipidejohtajia, IT- ja mobiiliosaajia, visuaalisia taitajia, kansainvälistä verkkokauppaa ja bisnestä osaavia sekä kaikkia, joilla on aiheeseen liittyen hyviä ideoita.

InnoVoi-aloitustilaisuus on perjantaina 2.2.2018 klo 10:00-12:00 Turun kauppakorkeakoululla ls. Lähi-Tapiola (ls. 16), jonka jälkeen brändiä kehitetään tiimeissä neljän viikon ajan (2.2.-5.3.) ohjaajien (yrityksen ja korkeakoulun edustajat) tukemana. Lopetustilaisuudessa 6.3.2018 klo 10:00-16:00 Turun kauppakorkeakoululla ls. 06 ideat esitetään yritykselle, tuotetaan jalkautussuunnitelma yhdessä, ja sen jälkeen yritys neuvottelee ideoiden tuottajien kanssa asioiden edistämisestä edelleen.

Ilmoittaudu mukaan!


Kartta latautuu...