17.5.2017 - 24.5.2017 klo 09:00 - 12:00

Tapahtumapaikka: Tampereen ammattikorkeakoulu


Onko sinulla kiinnostusta, osaamista ja kokemusta robotiikan alueelta?

Nyt tarjolla yhteistyötä ja ideointia Sataservice -yrityksen kanssa.

TAMK ja Tampereen kaupunki/6Aika: Näyttämöt ja kasvunpajat -hanke järjestävät yhdessä Sataservicen (www.sataservice.com) kanssa Kasvunpajan. Kasvunpajassa osaajat (työnhakijat ja opiskelijat) työstävät yhdessä ideoita ja ratkaisuja yritysten esittämiin hyödynnettävyyden haasteisiin. Haasteena Sataservicellä on robotin törmäysanturin (törmäyksien tunnistaminen) tuotekehitys ja lisäksi Out of the box -ajatukset ovat tervetulleita.

Kasvunpaja toteutetaan 17.5. – 24.5. välisenä aikana sisältäen Sataservicen yritysesittelyn ja haasteeseen tutustumisen, kehitysideoiden työstämisen sekä ratkaisuehdotusten esittelyn Sataservicelle.

Kasvunpajan aikataulu:

Ke 17.5. klo 9-12: Aloituspaja: Sataservice esittelee haasteen, ryhmäytyminen ja työstön aloittaminen, paikka TAMK

Ma 22.5. klo 9-12: Työstöpaja: kehitysideoiden työstäminen, paikka TAMK

Ke 24.5. klo 9-12: Näyttämö, ratkaisuehdotusten esittäminen Sataservicelle, paikka TAMK

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 10.5.2017 sähköpostitse Mari Sipilälle: mari.sipila@tampere.fi otsikolla Kasvunpaja Sataservice

Kerro lyhyesti miksi haluat mukaan ja mitä osaamista sinulla on.

Ilmoittautuminen vahvistetaan osallistujille torstain 11.5. aikana.

Kasvunpaja on 6Aika Näyttämöt ja Kasvunpajat -hankkeen alainen pilotti, jossa testataan uusia toimintamalleja yritysten ja osaajien yhteistyölle. Työttömien työnhakijoiden osalta on linjattu yhdessä TE-toimiston kanssa, että pilottiin osallistuminen ei vaikuta henkilön työvoimapoliittiseen asemaan.


Kartta latautuu...